Ape kes nak tembak2???



Waaa....Tengah malam tadi ta pasal2 je
 angin satu badan.mana tak nye,aku like2 kat Fb pon orang marah..perrrggghhhh!
PANAS seeyhhh!hahaha!Ni kes cemburu la neyh an...
Sampai msj2 inbox aku nak puas an aty dea..
WalaooOOoooOoOooo!Nak aku kata pe lagi..Tu hak dea la nak cemburu ke ape ke...yang penting aku jage diri beb..huhuhu.
.Aku boleh jew kawan dengan sape2 pon..Lagi un bukan aku hegeh2 kat bf dea..kami memang da lama kenal..Na kata pe an? ^^Tengok je keyh pic neh..aku bukan buat2 story k..huhuhu




Aku memang da agak da dea akan add fb akuh..Tapi aku ta app sebab aku neyh jenis kalau ta kenal aku memang ta app orang..buat ape na banyak2 'Friends' kalau xde gune..Lagi sebab nak spy Fb aku..WOooooooOOoot!!No No No No..sory la keyh syg..Kalau tu niat you na add my Fb,maaf la yew..kih3..

Aku tahu pe aku buat..xperlu na kelam ta tentu pasal..Aku un ta pena mintak bende ni jadi camni..huhuhu...
sume sebab keadaan..dan takdir hidup aku camni..so..terima je la...kalau bole aku ta na masok campur dalam ini situasi..tp..hurm...
Bia tuhan je la yang tahu..Apa pun,aku bersyukur sangat sebab dapat kenal dua insan neyh..aku sayang diorg..hope hubungan ni kekal sampai bila2 - amin-

Photobucket

3 sudi comment:

ECAH~ said...

btol3..jangan appr la if xkenal or saja je nak spy u,,huhu
http://appleijau90.blogspot.com/

Ani Honey said...

haha..tahu xpe ^^

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

hihi.. taw xpee... bia je friends request tuu.. :)